Dizi, etkileyici kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Kızıl Goncalar, NOW kanalında 30 Eylül Pazartesi akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Yayınlanan fragman, dizinin bu sezonda da heyecan dolu olaylara sahne olacağını gösteriyor.
312074

Emekliler İsyan Ediyor: EYT’liler Ekonomik Sorunların Suçlusu Değil! Emekliler İsyan Ediyor: EYT’liler Ekonomik Sorunların Suçlusu Değil!

Yapımını Gold Film’in üstlendiği dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Tolga Tekin, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz ve Zehra Kelleci gibi isimler bulunuyor.

Sandık Kokusu Bu Akşam Var Mı? Yeni Sezon Başladı Mı? Sandık Kokusu Bu Akşam Var Mı? Yeni Sezon Başladı Mı?


Kizil Goncalar2Jpg

Dizinin merkezinde, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ile mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem (Özgü Namal) arasındaki çatışma yer alıyor. İnanç ve fikir ayrılıklarına rağmen, "evlat" olgusu etrafında annelik ve babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiliyor.

Kızıl Goncalar’ın yönetmen koltuğunda Ömür Atay otururken, senaryosunu Necati Şahin kaleme aldı. Dizi, 30 Eylül’den itibaren her Pazartesi saat 20.00’de NOW ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

66E7F76A81033B9Ea3D79131

Kızıl Goncalar, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle yeni sezonda da izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Merakla beklenen gelişmeler ve sürükleyici olaylarla dolu bir sezon için geri sayım başladı!

Editör: Haber Merkezi