Futbolseverlerin büyük heyecanla beklediği UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Manchester City ile Inter karşı karşıya geliyor. Peki, Manchester City - Inter maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte dev karşılaşmanın detayları...

Manchestercity Inter

Manchester City ve Inter’in Son Durumu

Manchester City, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde bir kez daha iddialı bir şekilde sahne alıyor. Inter ise, Hakan Çalhanoğlu'nun liderliğinde İngiltere'den iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyor. Takımların form durumları ve sahaya koyacakları mücadele futbolseverler için heyecan dolu anlar vaat ediyor.

Dursun Aydın Özbek'ten Atilla Karaoğlan Atamasına Tepki Dursun Aydın Özbek'ten Atilla Karaoğlan Atamasına Tepki

Arda Güler’in Takım Arkadaşı Endrick’ten Şaşırtan Evlilik Kararı Arda Güler’in Takım Arkadaşı Endrick’ten Şaşırtan Evlilik Kararı

Mpmanchester City Vs Inter 1G97Hqaa0Uked1F29Nu6Wmikej

Manchester City - Inter Maçı Ne Zaman?

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 2023 yılında Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelen Manchester City ve Inter, bu kez grup aşamasında kozlarını paylaşacak. Manchester City - Inter maçı, 18 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 22:00'da oynanacak. İngiltere'nin Etihad Stadyumu'nda gerçekleşecek bu önemli mücadele için geri sayım başladı.

Cf4Bdb2C58Ad4D3C9556B0B7Bcb044D1

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Manchester City - Inter mücadelesi, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Karşılaşma, Tabii Spor platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Sporseverler bu önemli maçı ekran başında takip edebilecek.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Haber Merkezi