Kızıl Goncalar dizisinin 21. yeni bölümü, 7 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de Now televizyon kanalında izleyicilerle buluşacak. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı dizide, bu hafta dikkat çekici gelişmeler yaşanacak.

Meryem, bıçaklanma sonrası bilincini kaybederken, Alkanlı ailesi Beste’nin şüpheli ölümüyle sarsılacak. Meryem’i kurtaracak kritik kanıt kaybolurken, Levent, Beste’nin ölümünden Vahid’i sorumlu tutarak sert bir çizgiye geçiyor. Artık Vahid’le ve onun temsil ettiği karanlık güçlerle açık bir savaşa giren Levent, tahammülsüz bir karaktere dönüşmüştür.

6243 3B C P P

Cüneyd ise kayıplara karışmış, kimliğini tamamen kaybetmiş ve Levent Alkanlı adını almıştır. Bu yeni kimliği, onu eski dünyasından tanıyan tek kişi olan Mira ile yüzleşmeye zorlayacak. Mira, ailesinin başına gelen olaylardan Meryem ve Zeynep’i suçlamaktadır.

Zeynep, Vahid’den kurtulmak için Müyesser ile bir gebelik oyununa girişirken, bir yandan yakalanmamaya çalışacak ve diğer yandan Cüneyd’i arayışını sürdürecektir.

1280X720 Kizil Goncalar Yeni Sezonu Basladi Kizil Goncalar 21 Bolum 1 Fragmani Iste Gelecek Bolumde Yasanacaklar 1727719096249

Discord'a yasak mı geliyor? Discord kapanacak mı? Discord'a yasak mı geliyor? Discord kapanacak mı?

Öte yandan, Vahid gizli dostlarından bile sakladığı büyük bir hedefin peşindedir. Bu sır, onu adım adım Cüneyd ve hamisi Lokman’a yaklaştırmaktadır. Sadi Hüdayi, Vahid’e boyun eğmek zorunda kalsa da, Cüneyd’den umudunu kesmemiştir ve cesurca bir planın içine girmiştir.

Sonuç olarak, Meryem’in durumu Mira’yı hayatının en büyük gerçeğiyle yüzleştirirken, Zeynep de Cüneyd ile ilgili korkunç gerçeği öğrenecektir. Böylece geçtiğimiz sekiz ay boyunca yaşanan olaylar, herkesin bugününe ışık tutacak.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay