Danla Bilic Ata Binerken Düşüp Yaralandı Danla Bilic Ata Binerken Düşüp Yaralandı

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi "Kızılcık Şerbeti", merakla beklenen 71. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör yer alıyor.

495901 C182 B2321 F E03 D11 C4027 F B A4 C 640X360

Yeni bölümün tanıtımı, izleyicilere sürprizlerle dolu anlar sunuyor. Tanıtımda, Fatih’in Doğa ile beklemediği bir karşılaşma yaşaması ve onun özlemini dile getirmesi dikkat çekiyor. Ayrıca, Sönmez’in Ünallar ailesinin evini ziyaret ettiği sahnede, Meri’nin kemoterapi gören çocuklarla gönüllü ilgilenmesi Abdullah’ın ilgisini çekiyor.

9Bef12416Ae0250

Diğer yandan, Nursema’yı hedef alan Görkem’in Firaz’a bir teklifte bulunması heyecan yaratırken, Ömer’in Kıvılcım ile ilişkisini düzeltmek için her şeyi göze alacağı sözleri izleyicileri meraklandırıyor. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı bu yeni bölüm, dizinin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

I M G 0609

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Ketche’nin üstlendiği "Kızılcık Şerbeti", her Cuma saat 20.00’de Show TV’de yayınlanıyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay