Antalya’nın Finike ilçesinde meydana gelen trajik bir trafik kazasında, bir ailenin içinde bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Kazada 14 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Düğün dönüşü ortalık savaş alanına döndü: 22 yaralı Düğün dönüşü ortalık savaş alanına döndü: 22 yaralı

Kaza, 2 Ekim akşamı saat 21.30 sıralarında Finike Sahil Yolu’nda Kumluca yönünde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Recep T. yönetimindeki 06 CGA 606 plakalı Fiat marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı ve refüjde bulunan bir ağaca çarptı. Olayda otomobilde bulunan Recep T., Kamuran T. ve Elif T. yaralandı.

Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde otomobilin yolcusu 14 yaşındaki Yunus Tüzün’ün yaşamını yitirdiğini tespit etti. Diğer yaralılar ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Maskeli Hırsızlar Vitrindeki Bilezikleri Gerçek Sanıp Çaldı Maskeli Hırsızlar Vitrindeki Bilezikleri Gerçek Sanıp Çaldı

Kazanın ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde, Yunus Tüzün’ün cenazesi otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Morgu’na götürüldü. Yapılan incelemelerin ardından cenaze, Finike ilçesine defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Motosiklete Çarpmamak İçin Direksiyonu Kırdı ve Refüje Çıktı Motosiklete Çarpmamak İçin Direksiyonu Kırdı ve Refüje Çıktı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal