Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ön lisans sonuçları, ÖSYM tarafından yapılan duyuru ile adayların erişimine sunuldu. 2024 KPSS ön lisans branş bazında sıralamalar, sınava katılan adaylar için merakla bekleniyordu. İşte detaylar!

KPSS Ön Lisans Branş Sıralamaları Açıklandı (2024 KPSS)

Uzman Çavuş Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürüp Kendini Vurdu Uzman Çavuş Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürüp Kendini Vurdu

2024 KPSS Ön Lisans Branş Sıralamaları

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024 KPSS ön lisans sınavına katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamalarını açıkladı. Adaylar, kendi alanlarında diğer adaylarla karşılaştırmalı bir değerlendirme yapma fırsatı bulacaklar.

KPSS Ön Lisans Branş Sıralamaları Açıklandı (2024 KPSS)-1

Sıralamalar Nasıl Sorgulanır?

Adaylar, branş bazında sıralamalarını öğrenmek için ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi’ne (https://ais.osym.gov.tr) giriş yapmalıdır. T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile sisteme giriş yaparak sıralamalara ulaşabilirsiniz.

Spor salonunda fenalaşan başpehlivan hayatını kaybetti Spor salonunda fenalaşan başpehlivan hayatını kaybetti

KPSS Ön Lisans Branş Sıralamaları Açıklandı (2024 KPSS)

Branş Bazında Sıralama Nedir?

Branş bazında sıralamalar, adayların kendi başarı durumlarını diğer adaylarla karşılaştırmalarına olanak tanır. Bu sıralama, YÖKSİS sistemi üzerinden alınan eğitim bilgilerine dayanarak hazırlanmıştır. Unutulmamalıdır ki görüntülenen sıralama sayfası belge niteliği taşımamaktadır; tüm değerlendirmeler ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler doğrultusunda yapılır.

Kadir Ezildi'den Açıklama: Nişanlısı Hukuki Süreç Başlattı! Kadir Ezildi'den Açıklama: Nişanlısı Hukuki Süreç Başlattı!

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi