Dünyaca ünlü sanatçı Lady Gaga, cinsiyetine dair süregelen spekülasyonlara yanıt verdi. Gerçek adı Stefani Germanotta olan şarkıcının, kariyerinin başlarından itibaren "aslen bir erkek" olduğu yönündeki iddialar dikkat çekmişti.

Lady Gaga, Cinsel Organı Üzerindeki İddialara Cevap Verdi

2011 yılında Anderson Cooper ile yaptığı bir röportajda, Cooper bu komplo teorilerini Gaga'ya sordu. "Aslında çift cinsiyetli olduğunuz ve penisinizin bulunduğu yönünde bir söylenti var. Birçok sanatçı bu konuda 'Bu kesinlikle doğru değil' derken, siz bu konuyla eğleniyorsunuz," dedi.

Lady Gaga, Cinsel Organı Üzerindeki İddialara Cevap Verdi

Gaga, bu iddialara kayıtsız kalmayı tercih ederek, "Belki de vardır. Bu o kadar kötü bir şey mi? Neden vaktimi boşa harcayıp penisim olup olmadığı hakkında bir basın açıklaması yapayım ki? Hayranlarım umursamıyor, ben de umursamıyorum," yanıtını verdi.

Kaza Yapan Kadın Sürücü Şoka Girdi, Kapıyı Açmakta Zorlandı Kaza Yapan Kadın Sürücü Şoka Girdi, Kapıyı Açmakta Zorlandı

Lady Gaga, Cinsel Organı Üzerindeki İddialara Cevap Verdi

Bu açıklamalar, günümüzde sosyal medyada hala gündem olmaya devam ediyor ve Gaga’nın bu konudaki tavrı Netflix’in Bill Gates’i konu alan yeni belgeselinde de yer alıyor. Belgeselde Gaga, "20'li yaşlarımın başındayken erkek olduğum yönünde bir söylenti vardı," dedi.

Trabzonspor - Kayserispor Maçı: Ne Zaman? Hangi Kanalda? Trabzonspor - Kayserispor Maçı: Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Shutterstock185459882Jpg V J4 F T P Gn Eal2I Jo6 Hnce Q

Survivor Aşıkları Sude Burcu ve Mert Öcal Evleniyor Survivor Aşıkları Sude Burcu ve Mert Öcal Evleniyor

Gaga, "Dünyanın dört bir yanını dolaştım, turlar ve albüm tanıtımları için pek çok röportaj verdim. Hemen hemen her seferinde bu soru soruluyordu," ifadelerini kullandı.

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’a 'El Hareketi' Tepkisi Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’a 'El Hareketi' Tepkisi

Lady Gaga, Cinsel Organı Üzerindeki İddialara Cevap Verdi

Ancak, bu durumdan rahatsızlık duymadığını belirten Gaga, "Bununla suçlanan bir çocuğun, benim gibi bir kamusal figürün bundan utanç duyacağını düşünür mü?" diye düşündüğünü dile getirdi. Gaga, diğer insanların refahı açısından bazı söylentileri düzeltmenin en yüksek faydayı sağlamadığına dikkat çekerek, "Bu durumlarda kendimi kurban gibi hissetmiyorum," şeklinde konuştu.

Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın! Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın!

Kaynak: Haber Merkezi