Real Madrid’in genç futbolcusu Arda Güler’in takım arkadaşı 18 yaşındaki Endrick, sürpriz bir karar alarak 21 yaşındaki manken sevgilisi Gabriely Miranda ile evlendi.

Arda Güler’in Takım Arkadaşı Endrick’ten Şaşırtan Evlilik Kararı

İspanyol devinin, Palmeiras’tan 47.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Endrick, evlilik haberini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Evlilik fotoğraflarını paylaşan Endrick, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

Arda Güler’in Takım Arkadaşı Endrick’ten Şaşırtan Evlilik Kararı-1

Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Endrick, “Öyleyse onlar artık iki değil, tek bedendir. Dolayısıyla Allah’ın birleştirdiği ayrılamaz,” diyerek evliliklerini duyurdu ve “Sonunda evlendik” ifadelerini kullandı. Genç futbolcu, şu ana kadar Real Madrid formasıyla çıktığı 4 maçta toplam 10 dakika süre alıp, 1 gol kaydetti.

Toyota ve BYD Güçlerini Birleştirdi: Elektrikli SUV Piyasayı Sallayacak Toyota ve BYD Güçlerini Birleştirdi: Elektrikli SUV Piyasayı Sallayacak

Arda Güler’in Takım Arkadaşı Endrick’ten Şaşırtan Evlilik Kararı

Kanser Tedavisi Gören Aydemir Akbaş Hayatını Kaybetti Kanser Tedavisi Gören Aydemir Akbaş Hayatını Kaybetti

Endrick’in bu sürpriz evlilik kararı, futbol dünyasında geniş yankı uyandırırken, Arda Güler’in de bulunduğu Real Madrid kadrosunda dikkat çeken bir gelişme olarak kaydedildi.

Akbank'tan Müşterilerine 1.000 TL Para İadesi Fırsatı! Akbank'tan Müşterilerine 1.000 TL Para İadesi Fırsatı!

Kaynak: Haber Merkezi