Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı'nda yaptığı konuşmada cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte Mansur Yavaş’ın açıklamalarından detaylar...

2024 güncel sunta fiyatları ne kadar? Sunta fiyat listesi... 2024 güncel sunta fiyatları ne kadar? Sunta fiyat listesi...

Mansur Yavas Ankara Da Kazandi 574990 5

Mansur Yavaş'ın Ankara’daki Başarıları

Yavaş, Beypazarı'ndaki başarılı belediye başkanlığı döneminin ardından 2019 yılında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçildiğini hatırlatarak, bu sürede Ankara'da yaptıkları hizmetlerin Mansur Yavaş belediyeciliği olarak literatüre girdiğini ifade etti. Yavaş, Ankara'nın 16 ilçesinde Mansur Yavaş yönetiminin hakim olduğunu, dört ilçede ise rakiplerinden fazla oy aldıklarını vurguladı.

Yavas Tan Isten Cikarma Iddialarina Yanit Atti Diyen Serefsizdir 1004110 5

Sosyal Destek ve Ekonomik Mücadele

Mansur Yavaş, açıklamalarında ekonomik sıkıntılar nedeniyle halkın zor durumda olduğuna dikkat çekti. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin emeklilere verdiği düzenli desteklerden bahsederek, 42 bin emekliye yardımda bulunduklarını belirtti. Yavaş, belediye olarak pandemiden itibaren ekonomik dar boğazda olan herkese destek olmaya devam ettiklerini söyledi.

121004

Mansur Yavaş: "Partim Aday Gösterirse Cumhurbaşkanlığına Aday Olacağım"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı adaylığı sorusuna net bir yanıt verdi. Yavaş, şu an için böyle bir gündem olmadığını ancak partisinin kendisini aday göstermesi durumunda cumhurbaşkanlığına aday olacağını belirtti. Yavaş, "Partim aday gösterirse elbette cumhurbaşkanlığına da aday olacağız ve mutlaka kazanacağız," diyerek iddialı bir çıkış yaptı.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar