Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin Tüzük Kurultayı'nda yaşananlar ve partisinden ayrılacağı yönündeki iddialar hakkında açıklama yaptı. Yavaş, kurultayda kendisine son bir saat kala haber verilmesine sitem etti ve aylardır süren Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarına değinerek, "Fitne ortamına katkı sağlamış olduk" ifadesini kullandı.

Ekrem Imamoglu Mansur Yavas

CHP'den Ayrılacak Mı?

Zafer Şahin'in iddialarına göre, Mansur Yavaş'ın CHP'den ayrılacağı ve 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklandığı öne sürüldü. Şahin'in bu iddialarını haberleştiren Yeniçağ gazetesi, Yavaş'ın CHP'den ayrılacağına dair haberler yayımladı. Ancak, Yavaş bu iddialara sert bir yanıt verdi.

İsrail Lübnan'da Çağrı Cihazlarını Eş Zamanlı Patlattı İsrail Lübnan'da Çağrı Cihazlarını Eş Zamanlı Patlattı

Screenshot 2024 09 17 At 15 47 21 1 Xte Mansur Yavas 2024 Bazilarini Anladik Fikirleri Neyse Onu Zikrediyorlar Siz Bari Yapmayin X

Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın! Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın!

Yavaş'tan Açıklama: "Partimden Ayrılmıyorum"

Mansur Yavaş, Yeniçağ'ın haberini alıntılayarak CHP'den ayrılacağı iddialarını yalanladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bazılarını anladık, fikirleri neyse onu zikrediyorlar. Siz bari yapmayın" diyerek haberlerin asılsız olduğunu belirtti. Yavaş, CHP'den ayrılma gibi bir planının bulunmadığını vurguladı.

Bursa’da CHP'li Meclis Üyesi Başından Vurulmuş Halde Bulundu Bursa’da CHP'li Meclis Üyesi Başından Vurulmuş Halde Bulundu

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım İtalya'da Evlendi Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım İtalya'da Evlendi

Kaynak: Haber Merkezi