iPhone 16 Türkiye servis ücretleri belli oldu iPhone 16 Türkiye servis ücretleri belli oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi ve Mauro Icardi'nin durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Mauro Icardi, Fenerbahçe maçında oynayacak mı? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Galatasaray’dan Gaziantep FK Karşısında 3-1’lik Galibiyet

Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK’yi 3-1 mağlup eden Galatasaray, ligdeki başarılı gidişatını sürdürdü. Bu galibiyetle birlikte sarı-kırmızılılar ligde 5'te 5 yaparak liderlik yarışında önemli bir adım attı.

Icardi Fenerbahçe Derbisi

"Hakemin Değil Futbolun Konuşulacağı Bir Derbi Olsun"

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi için düşüncelerini paylaştı. Buruk, "Derbi heyecanı fikstür çekildiği andan itibaren başlıyor. Sahada kavgadan uzak, futbolun kalitesinin ön planda olduğu, hakem performansının konuşulmadığı bir maç olsun istiyoruz. Kazanmak için oynayacağız ve bu istekle sahada olacağız" ifadelerini kullandı.

Manchester City - Inter Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Manchester City - Inter Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

"Icardi Fenerbahçe Derbisinde Kesinlikle Yok"

Mauro Icardi’nin sakatlık durumu hakkında da bilgi veren Buruk, "Icardi’nin tedavisi sürüyor. Oynaması için henüz erken, en az bir hafta 10 güne daha ihtiyacımız var. Fenerbahçe derbisinde kesinlikle forma giyemeyecek" dedi.

Arjantinli futbolcu, bu sezon çıktığı 6 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Editör: Evrim Tuna Şahin