Mersin'de Gençlik ve Spor Festivali Başlıyor
Mersin’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu İl Temsilciliği tarafından organize edilen Gençlik ve Spor Festivali, büyük bir katılımla başlıyor. 2024 Hareketlilik Yılı kapsamında düzenlenen festival, tüm bireylerin harekette kalmalarını ve sporla iç içe bir yaşam sürmelerini teşvik etmek amacıyla çeşitli etkinliklerle dikkat çekiyor.

Mersin’de Gençlik ve Spor Festivali düzenlenecek

İntörn Doktoru Vuran Sanığa 19 Yıl Hapis Cezası İntörn Doktoru Vuran Sanığa 19 Yıl Hapis Cezası

Festivalde Hangi Etkinlikler Yer Alacak?
Festival, 14.00-18.00 saatleri arasında bir alışveriş merkezinin etkinlik alanında gerçekleştirilecek. Katılımcılar sabit makara bisiklet, bilek güreşi, floor curling, basketbol, masa tenisi, dart, mini futbol gibi spor aktivitelerinin yanı sıra taekwondo pumse gösterisi, zumba ve zumba kids gösterileriyle de hareket dolu bir gün yaşayacaklar. Gençlik etkinlikleri kapsamında Kafkas halkoyunları gösterisi de izleyicilere sunulacak.

Kepez Kültür Festivali’nde Akdeniz Ezgileri esti Kepez Kültür Festivali’nde Akdeniz Ezgileri esti

Mersin’de Gençlik ve Spor Festivali düzenlenecek-1

Teknoloji ve Sanat Da Buluşuyor
Festivalde ayrıca Deneyap Teknoloji Atölyesi Standı'nda teknoloji çalışmaları sergilenirken, el sanatları sergisi de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Bu çok yönlü etkinlik, sporla birlikte teknoloji ve sanatın da önemini vurguluyor.

Mersin’de internet üzerinden kazanç vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon Mersin’de internet üzerinden kazanç vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon

Kaynak: IHA