Narin Güran’ın cansız bedeni, kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde bulunmuştu. Şimdi ise Tülin Güran’ın ölümüne dair detaylar aydınlatıldı.

Gazete Duvar’dan Duygu Kıt’ın haberine göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Tülin Güran’ın vefat ettiği Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nden ölüm raporu ve tüm tetkik dosyalarını talep etti. 2009 yılında dijital kayıtlar olmadığı için hastane belgeleri kağıda basılı olarak sağlandı.

Hastane kaynaklarına göre, 2009 yılında 5 yaşında ve bedensel engelli olan Tülin Güran, zatürre nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve burada hayatını kaybetti. Ölüm raporunda, abla Güran’ın ölümünde şüpheli bir durum veya travma bulgusu bulunmadığı belirtildi. Ayrıca, ölüm sürecinde otopsi yapılmadığı ifade edildi.

iPhone 16 Türkiye servis ücretleri belli oldu iPhone 16 Türkiye servis ücretleri belli oldu

Basında yer alan bazı haberlerde Tülin Güran’ın merdivenden düşerek hayatını kaybettiği iddia edilmişti. Ancak hastane kaynakları, ablanın 2009 yılında hayatını kaybettiğini doğruladı ve bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Editör: Evrim Tuna Şahin