Türkiye’yi sarsan Narin cinayetiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Tutuklanan enişte Mehmet Şevket Kaya'nın ifadesi, soruşturmanın seyrini değiştirebilir. Narin’in kaybolduğu 21 Ağustos tarihinde yoğun telefon trafiği olan Kaya, “Kolluk kuvvetlerini yanlış yönlendirme” suçlamasıyla tutuklandı.
Narin Cinayeti Sorusturmasinda Yeni Gelisme 9653

Kaya’nın ifadesinde, Narin’in kaybolduğu günlerde yaşananları aktardığı öğrenildi. 22 Ağustos 2024 tarihinde Dicle Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’nde Narin olabileceği şüphesiyle Salim Güran’ı aradığını belirten Kaya, “Ben herhangi bir bilgi olmadan onları aradım. Onları ve kolluk görevlilerini yanılttığım için pişmanım” dedi.

O 25 Dakikada Narine Ne Yaptiniz Narin Cinayetinde Sicak Gelisme

Narin, 21 Ağustos'ta kaybolduktan sonra, 8 Eylül’de evine 2 kilometre mesafedeki bir dere yatağında çuval içinde bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Narin'in kaybolduğu gün Güran ailesi arasında dikkat çekici bir telefon trafiği olduğu belirlendi. HTS kayıtları doğrultusunda, 21 Ağustos ile 8 Eylül tarihleri arasında, Güran ailesi üyeleri arasında yoğun görüşmelerin gerçekleştiği ortaya çıktı.

Mehmet Şevket Kaya, tutuklandıktan sonra verdiği ifadede, "Hür irademle ifade verdim. Uzun süredir kullandığım bir telefon hattım var. 21 Ağustos günü iş yerimden çıkıp Tavşantepe Mahallesi’ne geldim, ardından uyudum," dedi.

Narin Guran Cinayeti Sorusturmasinda Yeni Gelisme 4 Kisi Gozaltina Alindi Ocj1 Cover

Abdullah Gül ve Eşine Londra'da Şok Arama Abdullah Gül ve Eşine Londra'da Şok Arama

Daha sonra düğün için alışveriş yapmak üzere evinden çıktığını, yemek hazırlıkları sırasında kayınbiraderinin Narin’i sorduğunu ve ardından birlikte arama yaptıklarını anlattı. Arama çabalarına katıldığını, ancak bir sonuç elde edemediklerini vurguladı.

Kaya, “Narin’in kaybolduğu ilk günlerde ortalığı karıştırmadım. Ben pişmanım,” diyerek pişmanlık duyduğunu ifade etti. Bu olayla ilgili jandarma ekiplerinin, Kaya hakkında “suç delillerini yok etme” ve “suçluyu kayırma” suçlamasıyla da tutanak tuttuğu öğrenildi.
Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay