Ağırlaştırılmış Müebbet Cezası İstemi

İddianamede, Narin'in annesi, amcası, ağabeyi ve komşusu olmak üzere 4 tutuklu sanık hakkında “iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor.

Narin Guran Bogularak Mi Olduruldu Kocaeligundem

Ne Olmuştu?

Narin Güran, 21 Ağustos’ta Diyarbakır’ın Bağlar ilçesindeki Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolmuştu. 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan küçük kızın ölümüne ilişkin soruşturma başlatılmıştı. Şüpheliler arasında Narin’in aile üyeleri de bulunuyor.

Narin-1

Aile ve Komşulara Suçlama

İddianamede, şüphelilerin aynı evde oldukları HTS kayıtlarıyla tespit edildi. Narin’in ölümünün aile tarafından saklanmaya çalışıldığına dair bulgular da dosyada yer aldı.

Kayip Narinin Cansiz Bedeni Egertutmaz Deresinde Bulundu H80823 684D6

Ceset Bulundu, Aile Tedirgin

Narin Güran’ın cansız bedeni, 8 Eylül'de kayaların altına gizlenmiş bir çuval içinde bulundu. Şüphelilerden biri olan Nevzat Bahtiyar, cesedi taşıdığını ve bu konuda tehdit edildiğini itiraf etti.

Narin Guran 2-1

500 Bin Liralık Sergen Yalçın Sorusu Yarışmaya Damga Vurdu 500 Bin Liralık Sergen Yalçın Sorusu Yarışmaya Damga Vurdu

Deliller ve Suçlamalar

Yapılan incelemelerde, şüphelilerin cep telefonlarındaki kayıtların silindiği, olay günü yaşananları gizlemek için çaba sarf ettikleri tespit edildi. Ayrıca amca Salim Güran’ın cesedin bulunduğu yere gittiği HTS ve kamera kayıtlarıyla belirlendi.

Narin Guran Ww04 Cover

7 Kasım’da Yargılama Başlıyor

İlk duruşma, 7 Kasım’da yapılacak. Tutuklu sanıklar ağırlaştırılmış müebbet cezasıyla yargılanacak.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar