Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın cinayet soruşturmasında çarpıcı yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Olayla ilgili yapılan otopsi öncesi alınan 91 farklı numunenin incelenmesi, herhangi bir DNA bulgusu sağlamadı.

Minik Narin In Oldurulmesindeki 91 Bulgu 753021

Bağlar İlçesi’ne bağlı Tavşantepe Köyü'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin’in cesedi, köyün 2 kilometre uzağındaki bir dere yatağında bulundu. Ceset, çuval içinde ve başında 3 büyük kaya parçası ile birlikte bulundu. Savcının talimatıyla çuval yırtılarak açıldı ve içinde Narin’in kaybolduğu gün giydiği terlikler, beslenme çantası ve Elifba gibi eşyalar yer aldı.

Narin 1 1200X675

2024 inşaat demiri fiyatları: İllere göre güncel demir fiyat listesi 2024 inşaat demiri fiyatları: İllere göre güncel demir fiyat listesi

Ceset, delil kaybını önlemek amacıyla formu bozulmadan Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Burada moleküler ve genetik incelemeler için biyolojik örnekler alındı. Toksikolojik analizler için toprak, saç ve iç organ örnekleri toplandı. Ayrıca, cesedin üzerindeki canlı ve ölü larvalar da incelendi.

0X0 Narin Guran Nerede Butun Sehir Onu Ariyor Terligi Yol Kenarinda Bulundu 1724398913324

Ancak yapılan incelemeler sonucunda, farklı kişilere ait herhangi bir DNA bulgusu bulunamadı. Narin’in çuvalından çıkan kimlik kartı ise, cinayetin profesyonelce işlendiğini gözler önüne serdi.

2024 26 08 Narin Aa Jpg 2

Narin’in şortunun sol cebinden bulunan bir kalem pil üzerinde DNA bulgularına ulaşılması bekleniyordu, ancak bu konuda da olumsuz sonuçlar alındı. Narin’e ait atlet ve şort üzerindeki kıl örnekleri ise uygun analiz için yeterli olmadı.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay