Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Yeni ortaya çıkan 'Histopatoloji' raporu, Narin’in ölümüne ilişkin önemli bulgulara işaret ediyor. Raporda özellikle Narin'in boyun bölgesindeki kanama dikkat çekiyor.

Kayip Narin Sorusturmasinda Yeni Gelisme Amca Gozaltinda 1725299440

Belediye Başkanına Hapis ve Siyasi Yasak Kararı Belediye Başkanına Hapis ve Siyasi Yasak Kararı

Narin’in Ölümüyle İlgili Şoke Eden Detaylar

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan histopatoloji raporunda, Narin’in bedenine ait bölgelerde çürüme ve sıvılaşma tespit edildi. En dikkat çeken bulgu ise Narin’in boynundaki kanamaydı. Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Sadık Toprak, bu kanamanın Narin’in boğularak öldürüldüğünü gösterdiğini belirtti.

Narin Olayında Ortaya Atılan 10 Farklı Senaryo Narin Olayında Ortaya Atılan 10 Farklı Senaryo

Narin-1

Cinayet Araç İçinde mi Gerçekleşti?

Narin’in DNA’sının amca Salim Güran’ın elinde, aracının ön koltuğunda ve direksiyonunda bulunması, cinayetin araç içinde gerçekleşmiş olabileceği ihtimalini güçlendirdi. Ayrıca, Salim Güran’ın Narin’i boğduktan sonra araca koyduğu da değerlendirilen olasılıklar arasında yer alıyor.

Kayip Narinin Cansiz Bedeni Egertutmaz Deresinde Bulundu H80823 684D6

Amca Salim ve Yenge Hediye’nin İlişkisi Şüphesi

Cinayetle ilgili öne çıkan iddialardan biri, Narin’in amcası Salim Güran ile yengesi Hediye Güran arasındaki ilişkiye tanık olması ve bunu babasına söyleme tehdidinde bulunması. Bu durumda Narin’in, amcası tarafından ani bir öfke sonucu öldürülmüş olabileceği düşünülüyor.

Narin Guran 11

Hediye Güran’a Sorular

Cinayet soruşturması kapsamında Hediye Güran’a, eşi köydeyken aldığı doğum kontrol hapı soruldu. Ayrıca Hediye Güran’ın, Salim Güran ile yaptığı geçmiş telefon görüşmeleri de incelemeye alındı.

Narin Guran Bogularak Mi Olduruldu Kocaeligundem

Soruşturma Devam Ediyor

Narin Güran’ın boğularak öldürüldüğü netleşmişken, 91 bulgu üzerinde yapılan detaylı incelemeler hala sürüyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Haber Merkezi