Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın acı kaybı, Türkiye'yi derinden sarsan bir cinayet davasına dönüştü. 19 gün sonra cansız bedeni bulunan küçük kızın ölümüyle ilgili pek çok soru işareti ve farklı senaryo ortaya atıldı.

Narin Guran Amca Tutuklandi

1. Amca ve Yengesi İddiası

Narin'in, ahırda amcası Salim Güran ve yengesi Hediye Güran'ı uygunsuz bir şekilde görmesi sonucunda amcası tarafından öldürüldüğü öne sürülüyor. Küçük kızın bu durumu babasına anlatacağını söylemesi, amcasının cinayet işleme kararını etkilediği iddia ediliyor.

Ntro 1600 Narin

2. Ağabey ve Kuzenlerin Rolü

Bir diğer iddiaya göre, Narin, ağabeyi Enes ve kuzenlerinin ahırda ilişkisini gördü. Enes tarafından öldürülen Narin’in cansız bedeni, amca Salim Güran tarafından ortadan kaldırıldı.

Narin olayında raporun ayrıntıları! Boynunda kanama... Narin olayında raporun ayrıntıları! Boynunda kanama...

0X0 Narin Guran Nerede Butun Sehir Onu Ariyor Terligi Yol Kenarinda Bulundu 1724398913324

3. Evdeki Görüntüler

Narin’in amcası, annesi ve yengesinin ilişkisini evde gördüğü ve bu yüzden amcası tarafından organize bir planla öldürüldüğü iddia ediliyor.

Kayip Narin Guranla Ilgili Flas Gelisme Amcanin Aracindaki Koltuklar Sokuldu 153539 20240906

4. Şiddetli Kavga İddiası

Narin, ağabeyi ve amcasını ahırda yakalayınca ağabeyinin Narin’e tekme attığı, amcasının ise boğarak öldürdüğü öne sürülüyor. Alternatif bir senaryoya göre ise amca Narin’in ayağına tekme atarken, ağabey Enes onu boğarak öldürdü.

Narin Guran Ww04 Cover

5. Anne ve Amcanın Müdahalesi

Ağabey Enes Güran'ın Narin’i öldürdüğü iddiaları arasında, annesi Yüksel Güran’ın sesler üzerine ahıra gidip Narin’i kurtarmak için mücadele ettiği, ancak başarılı olamayınca amca Salim’in olayın üstünü kapattığı iddia ediliyor.

Emekli Olacaklar Dikkat! Bunu Yapanlar Zararda Emekli Olacaklar Dikkat! Bunu Yapanlar Zararda

iPhone 16 Türkiye servis ücretleri belli oldu iPhone 16 Türkiye servis ücretleri belli oldu

66E00177A97195E87Dbc20B2

6. Köpeğe İstismar Gözlemi

Narin’in ağabeyi Enes ve kuzeninin köpeğe istismarını gördüğü, bu yüzden ağabey tarafından öldürüldüğü öne sürülüyor. Kuzenin de bu olayda yer aldığı iddialar arasında.

Resized 5D841 804Fec6F220240912T190347

7. Yengesiyle İlişki İddiası

Enes’in yengesi Hediye Güran ile ilişki yaşadığı ve Narin’in bu durumu görmesi sonucunda Enes tarafından öldürüldüğü iddiası gündemde.

Narin Guran Sorusturmasi Suruyor 11 Kisi Cezaevinde

8. Amca Salim’in İstismar Girişimi

Narin’in DNA’sının amca Salim’in aracının ön şoför koltuğunda ve direksiyonda bulunması, amcanın Narin’i istismar etmeye çalıştığı ve bunu babasına anlatacağını söylemesi üzerine cinayet işlemiş olabileceği iddialarını doğurdu.

Narin Guran Cinayetinde Agabey Baran Gurandan Dikkat Ceken Hamle Diyarbakir Barosuna Basvuru Yapti 17265017053915

9. Yasaklı Madde Kullanımı

Narin’in ağabeyini yasaklı madde kullanırken gördüğü, bu durumun ağabey Enes Güran tarafından Narin’in boğularak öldürülmesine neden olduğu öne sürülüyor.

Narin 1 1200X675

10. Arazi Anlaşmazlığı

Amca Salim ile baba Arif Güran arasında yaşanan 50 milyon TL değerindeki arazi anlaşmazlığı, amcanın intikam almak amacıyla Narin’i öldürmüş olabileceği iddialarını doğurdu.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Haber Merkezi