Eş Zamanlı Operasyonlar

21 Ağustos'ta kaybolan Narin’in cesedi, 8 Eylül’de köye 2 kilometre uzaklıktaki bir dere yatağında bulundu. Olayın ardından, Nevzat Bahtiyar’ın yakınlarıyla birlikte, onun yaşadığı Çarıklı beldesi ve Gönenli Köyü’ndeki evlere jandarma tarafından baskınlar düzenlendi. Jandarma, baskınlarda bazı dijital materyallere ve delil niteliği taşıyan eşyalara el koydu.

Kayip Narinin Cansiz Bedeni Egertutmaz Deresinde Bulundu H80823 684D6

Şüpheli Görüntüler ve Tanık İfadeleri

Soruşturma dosyasına göre, Narin'in kaybolduğu gün köyde bulunmaması gereken Nevzat Bahtiyar’ın ağabeyi A.B.’nin orada olduğu tespit edildi. Tanık ifadeleri ve kamera kayıtları, Bahtiyar’ın ağabeyinin olay sonrası köyde arama faaliyetlerini yakından takip ettiğini gösteriyor. Ayrıca, Nevzat Bahtiyar’ın eşi de küçük kızın kaybolmasının ardından İstanbul’a taşınacaklarını belirtmişti.

Narin Guran Adli Tip On Raporu Baska Birinin Dnasina Rastlandi Mi

Savcılığın Rapor Beklentisi

Baskınların ardından, jandarma ve savcılık, soruşturma dosyasında eksik olan bilirkişi raporunu ve DNA analizlerini bekliyor. Mahkeme, Nevzat Bahtiyar’ın kullandığı aracın koltuğunda Narin’e ait DNA bulgularının olduğunu vurgulayarak, tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Narin 1 1200X675

Tutukluluk İtirazları Reddedildi

Güran ailesinin 10 üyesi ve itirafçı Bahtiyar’ın tutukluluk durumuna yapılan itirazlar, Sulh Ceza Hakimliği tarafından reddedildi. Hakimlik, mevcut delil durumuna göre tutukluluk halinin devam etmesinin gerekli olduğuna karar verdi.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

2024 güncel sunta fiyatları ne kadar? Sunta fiyat listesi... 2024 güncel sunta fiyatları ne kadar? Sunta fiyat listesi...

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar