Diyarbakır'da yaşanan acı kayıp Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un yaptığı son açıklamada, soruşturmanın önemli bir aşamaya geldiği ve iddianame hazırlama sürecinin başladığı belirtildi.

Bakan Tunctan Narin Guran Aciklamasi Kimyasal Inceleme Raporu Bekleniyor 6Poa Cover

Tutuklular ve Şüpheliler Belirlendi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran ile ilgili yürütülen soruşturma devam ediyor. Olayla ilgili olarak tutukluların bulunduğunu belirten Bakan Tunç, adli kontrol altında olan şüphelilerin de olduğunu açıkladı.

Minik Narin In Oldurulmesindeki 91 Bulgu 753021

Kamera ve HTS Kayıtları İncelendi

Tunç, cinayete dair yapılan araştırmalarda kamera görüntüleri ve HTS baz çakışmaları üzerinden önemli delillere ulaşıldığını belirtti. TÜBİTAK tarafından yapılan incelemeler ve ses kayıtları da dosyaya eklendi.

Narin Guran Cinayetinde Sir Perde Katiller Delilleri Boyle Sakladi Kj1V

İddianame Hazırlık Aşamasında

Teröristlerin başına konulan ödül miktarına yüzde 100 zam yapıldı! Teröristlerin başına konulan ödül miktarına yüzde 100 zam yapıldı!

Soruşturma kapsamında 250’ye yakın kişinin ifadesi alındı. Bakan Tunç, iddianame hazırlama sürecinin başladığını ve kısa süre içinde yargı sürecinin başlayacağını duyurdu. İfadeler detaylıca inceleniyor ve yargı süreci uzatılmadan tamamlanacak.

0X0 Narin Guran Nerede Butun Sehir Onu Ariyor Terligi Yol Kenarinda Bulundu 1724398913324

Narin'in katilleri adalet önünde hesap verecek diyen Tunç, toplumun tüm detayları dava sürecinde öğreneceğini vurguladı.

Narin Guran Ww04 Cover

Dava Ne Zaman Başlayacak?

Soruşturmanın büyük bir titizlikle yürütüldüğünü söyleyen Yılmaz Tunç, iddianamenin hazırlanmasının ardından davanın açılacağını ve yargı sürecinin hızla tamamlanacağını belirtti.

2024 26 08 Narin Aa Jpg 2

Katil Kim? Gizli Soruşturma Süreci

Soruşturma dosyasının gizli olduğunu hatırlatan Bakan Tunç, katillerin kim olduğunu ortaya çıkaracak tüm delillere ulaşıldığını söyledi.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar