8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Adli Tıp Kurumu tarafından Diyarbakır Savcılığı'na gönderilen raporda, Narin'in kaybolduğu gün olan 21 Ağustos'ta hayatını kaybettiği tespit edildi.

Kapak 210035

Arka Sokaklar'dan İnci Taneleri'ne Selam: Pavyon Sahnesi Ne Anlatıyor? Arka Sokaklar'dan İnci Taneleri'ne Selam: Pavyon Sahnesi Ne Anlatıyor?

Ölüm Tarihi ve Sebebi Belirlendi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni, 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu, Narin'in ölümüne ilişkin yapılan otopsi raporunu değerlendirerek, kız çocuğunun ölümünün 21 Ağustos'ta gerçekleştiğini ve bu olayın ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucunda oksijensiz kalma nedeniyle olduğunu belirtti.

Narin Guran-1

Raporda, "Çocuğun ölümünün, ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasıyla meydana geldiği oy birliğiyle mütalaa edilmiştir." denildi.

Narin Guran Sorusturmasinda Cok Sayida Kisi Gozaltina Alindi 170426 20240908

Soruşturma Devam Ediyor

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 12'ye ulaştı. Narin'in yengesinin de aralarında bulunduğu bazı şüphelilerin ifadeleri alınmakta.

Narin Guran Cinayeti Susan Ve Koruyanlar Da Suclu

Diğer İncelemeler

Ayrıca, Narin Güran'ın abisi Enes Güran'ın kolundaki diş izleriyle ilgili incelemenin sonuçları da merakla bekleniyor. Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu, bu konuda bir mütalaa hazırlamakta ve sonuçların yarın açıklanması bekleniyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Haber Merkezi