Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir apartmanın mutfak kısmında çıkan yangın, ocağa unutulan yağ yüzünden başladı. Olay, Dutlubahçe Mahallesi 777 Sokak'ta bulunan bir apartmanın birinci katında meydana geldi. İkamet eden 16 yaşındaki Bulut S., yangın sırasında uyuyakaldı ve dumanı fark ettiğinde panikle dışarı çıktı. Yangın esnasında itfaiye ekiplerinden ilk isteği, içerideki kedilerini kurtarmaları oldu.

Ocakta Yağı Unuttu Yangın Söndürülürken Gözyaşlarıyla İzledi

Olay yerine gelen vatandaşlar, dumanı fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, mutfakta başlayan yangını hızla kontrol altına alarak söndürdü. Yangın nedeniyle mutfakta ciddi zarar meydana geldi.

Ocakta Yağı Unuttu Yangın Söndürülürken Gözyaşlarıyla İzledi

Yangın anında ikamet içinde uyuyan Bulut S., itfaiye ekiplerinin çalışmasını gözyaşları içinde izledi. Büyük bir korku yaşadığı gözlenen genç, yangının sebebinin ocağa yağ koyduktan sonra uyuyakalması olduğunu belirtti. Ekipler, Bulut S.’nin içeride bulunan iki kedisini kurtararak, genci teselli etti.

5 İlçede Kaçak Tütün Operasyonu: 15 Şahsa Adli İşlem 5 İlçede Kaçak Tütün Operasyonu: 15 Şahsa Adli İşlem

Narin olayında zanlının evinden çuval çıktı Narin olayında zanlının evinden çuval çıktı

A W288543 04

Yangın sonrası büyük üzüntü yaşayan Bulut S., kedilerinin kurtarılmasıyla bir nebze olsun rahatladı. İtfaiye ekiplerinin özverili çalışması sayesinde, daha büyük bir felaketin önüne geçildi. Yangının nedeni ve zararın boyutu hakkında soruşturma başlatıldı.

Motosiklet Kazası Geçirdikten 11 Gün Sonra Hayatını Kaybetti Motosiklet Kazası Geçirdikten 11 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Kaynak: IHA