Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti

Olay, 06.00 sıralarında Fatih’in Atikali Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın bodrum katında gerçekleşti. İddiaya göre, alacak verecek tartışması yaşayan Karakaş ile Ramazan K. (28), Eda T., Cebrail K. (29) ve İsmail K. (26) arasında çıkan kargaşa, kavgaya dönüştü.

Istanbul Fatihte Doverek Bayilttiklari 415109 115358 Juivvrvt

Yaşar Karakaş, arkadaşları tarafından dövülerek bayılınca, ayılması için önce üzerine su döküldü, ardından ise elektrik verildi. Ancak yapılan bu müdahale, talihsiz adamın hayatını kaybetmesine yol açtı.

66Fac01Fc0C55339 W1200Xh2088

Olay Yeri ve Gözaltılar

Olayın ardından, evde bulunanlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Karakaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. 5 kişinin bulunduğu evde, 1’i kadın toplam 4 kişi gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri, detaylı bir çalışma yaparak, cenazeyi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırdı.

Fatihte Doverek Bayilttiklari Arkadaslarini Elektrik Vererek Ayiltmak Isterken Oldurduler Vily

Şüphelilerin Geçmişi Ortaya Çıktı

Polis ekipleri tarafından yapılan araştırmalarda, şüphelilerden Ramazan K.'nın 10 suç kaydı, Cebrail K.'nın 4 suç kaydı ve İsmail K.'nın ise 11 suç kaydı bulunduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Servis Şoförü, Ezdiği Çocuk İçin "Balkondan Düştü" Dedi! Servis Şoförü, Ezdiği Çocuk İçin "Balkondan Düştü" Dedi!

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar