Oyuncu Umut Avcı, 44 yaşında hayatını kaybetti. Avcı'nın vefat haberi sosyal medya hesabından "Canımız Umut'umuzu kaybettik" sözleriyle duyuruldu. Umut Avcı kimdir? Umut Avcı kaç yaşındaydı? Umut Avcı  neden öldü?

Rsevwt I Egk K E L8Z1Jnheo Q

Umut Avcı neden öldü?

Bir süre önce beynine pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırılan Avcı, 15 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. 

A A1P Yp1P

Vefat haberini Levent Can duyurdu

Umut Avcı'nın vefat haberini ünlü oyuncu Levent Can duyurdu. Can, "Yaklaşık 7 yıl önce 'Gugukkuşu' oyununda birlikte sahne aldığım çok yetenekli ve iyi kalpli bir dostumu kaybettim" diyerek üzüntüsünü paylaştı.

Utek K 1725451403 6305

Umut Avcı'nın Sanat Kariyeri

Genç yaşta aramızdan ayrılan Umut Avcı, "Hep Yek", "Ver Kaç", "Ailece Şaşkınız", "Bir Zamanlar Kıbrıs" ve "Kıbrıs Zafere Doğru" gibi filmlerde rol aldı. Ayrıca "Esaretin Bedeli", "Takım Çantası", "Gugukkuşu", "Orijinal Kopya" gibi birçok tiyatro oyununda da sahne aldı. Sadri Alışık Kültür Merkezi de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Avcı’nın vefatını duyurarak, "Kıymetli oyuncumuz Umut’a Allah'tan rahmet, başta ailesi ve sevdikleri olmak üzere tüm SAKM ailesine başsağlığı dileriz. Seni her zaman gülen yüzün ve sevgi dolu kalbinle hatırlayacağız" ifadelerine yer verdi.

Mevlid Kandili Nedir? Dini Önemi ve Anlamı Mevlid Kandili Nedir? Dini Önemi ve Anlamı

66D8247Afa758F0E56A8B94A

Umut Avcı Kimdir?

Umut Avcı, 24 Şubat 1980 tarihinde Edirne'de doğdu. Sinema ve tiyatro alanında başarılı bir kariyer sürdürdü, özellikle tiyatro oyunlarındaki performanslarıyla dikkat çekti. Son olarak TRT 1’in “Bir Zamanlar Kıbrıs” dizisinde Şoför Hamit karakterini canlandırmıştı. Umut Avcı, sanat dünyasında her zaman gülen yüzü ve sıcak kalbiyle hatırlanacak.

Editör: Evrim Tuna Şahin