Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Muhittin Böcek’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Özel, “Üst üste ikinci kez seçilmeyi başararak bir kısır döngüyü kırdınız. Zoru başardınız. Turizmden sağlığa, kentsel dönüşümden spora kadar her alanda ortaya koyduğunuz vizyon ve irade ile bu başarıyı sonuna kadar hak ettiniz” dedi.

Ziyaret sırasında Başkan Böcek, Özel’i Belediye Hizmet Binası önünde Zabıta Tören Mangası ve bando eşliğinde karşıladı. Özgür Özel, belediye anı defterini imzaladıktan sonra yaptığı konuşmada, “Antalya’nın üst üste ikinci kez seçilen ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizi ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. Siz ve ekibiniz, turizmden sağlığa, sosyal hizmetlerden kentsel dönüşüme kadar her alanda önemli işler başardınız” dedi.

İki Çocuk Annesi Kadın Evinde Ölü Bulundu İki Çocuk Annesi Kadın Evinde Ölü Bulundu

“Antalya’da CHP Rüzgârı Esti”

Başkan Böcek’i kutlayan Özel, Antalya’da CHP’nin güçlü bir varlık gösterdiğini belirtti. “Siz, ata sporlarından su sporlarına, sosyal belediyecilikten kentsel dönüşüme kadar tüm projeleri başarıyla gerçekleştirdiniz. Antalya’da Cumhuriyet Halk Partisi rüzgârı esiyor; başka partiler halkla bu kadar güçlü bir bağ kuramıyor” şeklinde konuştu.

Özel, Antalya’nın geleceği için de ümitli olduğunu vurguladı. “Ben, Antalya’da 10 milletvekili çıkarmanın hayal olmadığını düşünüyorum. Bu, Antalya’nın hak ettiği hizmetleri alması anlamına geliyor. İlk seçimlerde Antalya halkı, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara getirerek kendi önünü açacaktır” dedi.

Özgür Özel, Başkan Böcek’i Ziyaret Etti: “Bu Başarıyı Hak Ettiniz”

Antalya'da Kaçak Sigara Operasyonu Antalya'da Kaçak Sigara Operasyonu

“Tarihi Hep Birlikte Yazdık”

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Genel Başkanımızı makamında ağırlamak benim için büyük bir onur. Antalya’nın plakası 07 ile yedi ile on arası fark ile kazanamazsam, Antalya’yı kazandık demeyin demiştim. Bu süreçte bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Böcek, Antalya’nın yüzde 96,7’sinin CHP’li belediyeler tarafından yönetildiğini ve bunun tarihi bir başarı olduğunu vurguladı. “5 yıl boyunca Antalya’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizi mahcup etmeden bu görevi üstlenmeye kararlıyız” dedi.

Arazi Anlaşmazlığı Cinayetle Bitti: 5 Gözaltı Arazi Anlaşmazlığı Cinayetle Bitti: 5 Gözaltı

Hediye Töreni

Ziyaretin sonunda, Başkan Böcek, Özgür Özel’e nazar boncuğu, Toroslar’da yetiştirilen “Toros fıstığı” ve Alanya Sapadere’de kurulan ipek böcekçiliği merkezinde üretilen ipekten yapılmış bir kravat hediye etti.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal