Antalya'nın Habipler Mahallesi'nde, park halindeki bir hurda araç, bilinmeyen bir nedenle yanarak küle döndü. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından bitişikteki iş yeri ve ikamete sıçramadan kontrol altına alındı.

Olay, dün saat 14:30 sularında meydana geldi. Kaporta dükkanının yanında park edilen araç, alevler içinde kalırken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti ve alevlerin çevredeki yapıları tehdit etmesini önledi.

Park Halindeki Araç Yangını: İtfaiye Hızla Müdahale Etti

Yangın sonrası araç kullanılamaz hale gelirken, olay anında bölgedeki vatandaşlar da söndürme çabalarına katıldılar. Olayı gören Şahin Kiraz, "Yangını gördüm, hemen koştum. Dükkanın penceresinden hortum çekip söndürmeye çalıştık ama başarılı olamadık" dedi. Sercan Tosun ise, "Araç uzun zamandır burada duruyordu. Yangının ilk çıktığını görünce müdahale etmeye çalıştım ama rüzgar nedeniyle alevler yayıldı. Hortumun yetişmediğini görünce 112’yi aradım ve itfaiyeyi bekledik" ifadelerini kullandı.

Boğazköy’de Yangın: Balyalar Tekrar Tutuştu Boğazköy’de Yangın: Balyalar Tekrar Tutuştu

Yangın, büyük bir tehlike oluşturmadan kontrol altına alındı, ancak olay çevredeki halk arasında tedirginlik yarattı.

Sinir Krizi Geçiren Kişi, ATM'lere Saldırdı Sinir Krizi Geçiren Kişi, ATM'lere Saldırdı

Motorlu kayıkla göle açılan 4 kişi mahsur kaldı Motorlu kayıkla göle açılan 4 kişi mahsur kaldı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA