Çiçekçi'de Fotoğraf Tartışması: Tek Yumrukla Komalık Oldu Çiçekçi'de Fotoğraf Tartışması: Tek Yumrukla Komalık Oldu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, bikinisiyle trafikte tehlike yaratan genç bir kadın, polis ekiplerini alarma geçirdi. Olay yerine gelen ekipler, genç kadının davranışlarıyla zor anlar yaşadı.

Olay, Antalya-Alanya D-400 kara yolu Manavgat Çevreyolu Köprüsü’nde meydana geldi. İhbar üzerine köprüye gelen polis ekipleri, bikinili bir genç kadının yolda yürüdüğünü ve zaman zaman trafiği tehlikeye düşürdüğünü fark etti. Genç kadın, köprü üzerinde çöpten aldığı kolileri yola attığı sırada polis ekipleri, onu yoldan kenara almak için müdahale etti.

Polis ekiplerinin trafikteki bikinili genç kadınla imtihanı-1

Genç kadın, Mersin’deki çocuğuna gitmek istediğini ancak ulaşım araçlarının kendisini almadığını belirtti. Polisler, yardım teklif etmesine rağmen kadının bunu geri çevirmesi dikkat çekti. Üzerine tişört giymesi için yapılan uyarıya ise, "Niye giyiyormuşum? Turistim ben" yanıtını verdi.

Muhabbet Kuşlarını Suni Teneffüsle Kurtarmaya Çalıştılar Muhabbet Kuşlarını Suni Teneffüsle Kurtarmaya Çalıştılar

Olay yerine sağlık ekibi de çağrıldı. Tansiyonunu ölçmek için ambulansa binmeye ikna edilen genç kadın, bu sırada polisleri şikayet etti. Ancak, Manavgat Emniyet Müdürlüğü’nden bir kadın polis, genç kadının sıkıntılarını dinledikten sonra onu ikna etmeyi başardı.

Yolcu treni, işçi servisine çarptı: 5 yaralı Yolcu treni, işçi servisine çarptı: 5 yaralı

Sonuç olarak, genç kadın polis ekip otosuyla otogara götürülerek otobüse bindirildi. Manavgat’tan ayrılmasının ardından polis ekipleri, rahat bir nefes aldı.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA