Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir evde çıkan yangın, itfaiye ve vatandaşların çabalarıyla kontrol altına alındı. Yangın sırasında kurtarılan muhabbet kuşları, suni teneffüsle yaşatılmaya çalışılsa da maalesef telef oldu.

Yangın, Cevat Şakir Mahallesi Göksu Sokak'taki bir evde, elektrik kontağından kaynaklandı. Alevlerin, yanıcı bir madde olan tiner dolu tenekeye sıçraması sonucu büyük bir patlama meydana geldi. Yangın, kısa sürede büyüyerek evin birçok bölümünü etkisi altına aldı. Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar, bahçe hortumlarıyla yangına müdahale etti.

Muhabbet Kuşlarını Suni Teneffüsle Kurtarmaya Çalıştılar-1

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, polis, sağlık ekipleri ve Bodrum Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü olay yerine sevk edildi. Ekipler, hızlı bir şekilde yangını kontrol altına alarak evin giriş kısmı, verandası ve bir odasında meydana gelen alevleri söndürdü.

8 yaşındaki çocuğun okul dönüşünde feci ölümü 8 yaşındaki çocuğun okul dönüşünde feci ölümü

Yangın sonrası, evdeki muhabbet kuşlarının durumu kritik görünüyordu. Vatandaşlar, baygın halde buldukları iki kuşa suni teneffüs yaparak yardım etmeye çalışsalar da bu çabaları sonuçsuz kaldı.

80 Yaşındaki Kayıp Kadın İçin Arama Çalışmaları Başlatıldı 80 Yaşındaki Kayıp Kadın İçin Arama Çalışmaları Başlatıldı

Rojin Kabaiş'in ölümünde yeni gelişme: Ön otopsi raporu çıktı Rojin Kabaiş'in ölümünde yeni gelişme: Ön otopsi raporu çıktı

Yangın, evde maddi hasara yol açarken, mutfak tüpünün patlamak üzere olmasına yapılan erken müdahale büyük bir faciayı önledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA