Van'da kaldığı yurttan çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i bulmak için arama çalışmaları sürüyor. Kabaiş’e ait olduğu iddia edilen cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulundu. Telefon inceleme altına alındı.

Rojin Kabais I Arama Calismalari Ucuncu Gununde

İki Kadını Vahşice Öldürdükten Sonra İntihar Etti! İki Kadını Vahşice Öldürdükten Sonra İntihar Etti!

Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıktı ve bir daha geri dönmedi. Arkadaşları, kendisine telefonla ulaşamayınca 28 Eylül'de saat 12.00 civarında durumu polise bildirdi. Rojin’in, 27 Eylül’de saat 18.30 sıralarında Van Gölü Sahili'ne çakıl taşı toplamaya gideceğini söylemiş olduğu öğrenildi. Arkadaşının birlikte gitme teklifini reddettiği belirtildi.

Vanda Kaybolan Rojin Kabaisi Arama Calismalarinin Sekizinci Gunu

Kabaiş'in arkadaşları, Van Gölü Sahili'nde yaptığı aramalarda ona ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su buldu. Bulunan telefon, incelenmek üzere polis tarafından teslim alındı. Rojin, telefonla konuştuğu annesine markete gidip kahve, su ve kek alacağını söylemişti.

Van 05 10 24 Rojin Kabais Bulunamadi 1280X720

Arama çalışmaları, polis, Jandarma Sahil Güvenlik, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin katılımıyla 10 gündür devam ediyor. Gönüllü arama kurtarma ekipleri de çalışmalara destek veriyor. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen yandan taramalı sonar cihazı, jandarmanın su üstü radarları ve polisin su altı görüntüleme cihazları da kullanılıyor. Dalgıç ekipleri, belirli aralıklarla göle dalış yaparak arama faaliyetlerine katkıda bulunuyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay