Bucak ROTA Grup gayrimenkul Otomotiv tarım hayvancılık inşaat ve Enerji Bucaklı vatandaşlarımız bilgilendirmeye devam ediyor. Son olarak yeni çıkan vergi usul kanununda yapılan bazı değişiklikler hakkında ROTA Grup gayrimenkul otomotiv tarım, hayvancılık İnşaat, Enerji sahibi Ahmet Eser gazetemize bilgilerini aktardı.

Eser, değişiklikleri şu sözlerle açıkladı:

"Mecliste verilen yeni yasa teklifinde Vergi Usul Kanunu’nda bazı değişikliklerin yapılması öngörülüyor. Buna göre, limiti 100 bin TL ve üzeri olan kredi kartlarından yıllık 750 TL savunma sanayine katkı payı alınacak. Gayrimenkul alım satımında alıcı ve satıcıdan ayrı ayrı 750 TL, tapudaki diğer işlemlerden 375 TL alınacak. Ayrıca yine araçlar için motor silindir hacmi 100 santimetreküpün altında olan motosikletler Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne tabi olacak. Bucaklı hemşerilerimizi bilgilendirmek istedik. ROTA Grup gayrimenkul olarak siz değerli vatandaşlarımıza kazandırmaya devam ediyoruz. Tüm alım ve satışlarınızda yardımcı oluruz" 

Bucak'ta yaşlı kadını 279 bin TL dolandıran 2 şahıs tutuklandı Bucak'ta yaşlı kadını 279 bin TL dolandıran 2 şahıs tutuklandı

Eser, "ROTA Grup gayrimenkul Bucak'ta kazandırmaya devam ediyor. Tüm Bucaklı hemşerilerimizi yatırımın ve kazanmanın doğru adresi ROTA Grup gayrimenkule bekliyoruz." dedi.

Editör: Evrim Tuna Şahin