Eski AKP'li Başkan Süleyman Akyüz Evinde Ölü Bulundu Eski AKP'li Başkan Süleyman Akyüz Evinde Ölü Bulundu

Sergey Ryabkov’dan Kıyamet Saati Açıklaması
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Rus devlet televizyonu Rossiya-1’e verdiği röportajda, dünya genelindeki savaş gerilimini simgeleyen “kıyamet saati” ifadesine dikkat çekti. Ryabkov, bu saatin “iki dakikaya” yakın bir zamanı gösterdiğini belirterek, bunun “savaşın başlayacağı” anlamına gelmediğini vurguladı. Kıyamet saati, nükleer silahların kontrol altına alınmasını temsil eden bir kavram olarak biliniyor.

Rusya'dan Sergey Ryabkov:

Kıyamet Saati Nedir ve Ne Anlama Geliyor?
Kıyamet saati, 1947 yılında Atom Bilimcileri Bülteni tarafından ilk kez tanıtılan bir kavramdır. Bu saat, nükleer silahların yayılmasını ve dünya genelindeki diğer büyük tehditleri simgeler. Saatin akrep ve yelkovanı, bu tehditlerin dünya için ne kadar yakın olduğunu gösterir. Ryabkov'un açıklaması, bu saatle ilgili endişelerin günümüzde hala geçerli olduğunu gösteriyor.

Erdoğan'dan Instagram erişimine açıklama: Dijital faşizm Erdoğan'dan Instagram erişimine açıklama: Dijital faşizm

Rusya-Ukrayna Savaşı ve Batı’ya Mesajlar
Ryabkov, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Batı’ya yönelik taviz vermeyeceklerini belirten Ryabkov, “Ordunun barutunu kuru tutması gerekiyor çünkü senaryolar çok farklı olabilir” şeklinde bir uyarıda bulundu. Bu ifade, Rusya’nın askeri hazırlığının önemine ve olası değişken senaryolara karşı dikkatli olunması gerektiğine işaret ediyor.

Süleyman Soylu'dan Meclis'e Dokunulmazlık Başvurusu! Süleyman Soylu'dan Meclis'e Dokunulmazlık Başvurusu!

Rusya'dan Sergey Ryabkov:

Nükleer Tehditler ve Küresel Güvenlik
Kıyamet saati, nükleer tehditler ve küresel güvenlik ile ilgili derin endişeleri ifade eden bir gösterge olarak kullanılıyor. Ryabkov’un bu konuda yaptığı açıklamalar, dünya genelindeki nükleer risklerin arttığını ve uluslararası ilişkilerdeki gerilimin devam ettiğini vurguluyor.

Selçuk Bayraktar'dan Netanyahu'ya Fırtınalı Tepki Selçuk Bayraktar'dan Netanyahu'ya Fırtınalı Tepki

Kaynak: Haber Merkezi