Fuat Keyman Kimdir? Neden Hayatını Kaybetti? Fuat Keyman Kimdir? Neden Hayatını Kaybetti?

Türk tiyatrosunun ve sinemasının önemli isimlerinden biri olan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, hem belediye başkanlığı görevini sürdürecek hem de merakla beklenen Behzat Ç. dizisinin yeni sezonunda rol alacağını duyurdu. Beşikçioğlu, dizinin çekimlerinin Etimesgut’ta gerçekleştirileceğini ve projeye yerel sanatseverlerin de dahil olacağını açıkladı.

ankaragucunden-behzat-c-dizisine-buyuk-tepki-1672219067

"Diziyi Etimesgutlularla Birlikte Çekeceğiz"

T24’e verdiği röportajda, Beşikçioğlu, hem belediyecilik hem de dizi çekimleri arasında nasıl zaman ayıracağını belirtti: "6’dan sonra sabaha kadar vaktimiz var, ben zaten sahnede ve televizyonda hiç uyumadan çalışan biriyim. Behzat Ç.’nin sahneleri genellikle gece çekilecek, bu nedenle zorluk yaşamayı beklemiyorum." Ayrıca, dizide emekli tiyatro oyuncularının ve Etimesgut halkının yer alacağını vurguladı ve "Böyle bir projeyle ilçeyi tanıtmak için daha iyi bir fırsat olamaz" ifadelerini kullandı.

Vinicius Tobias’a Şok İtiraf: Kızının Babası Başkası Çıktı Vinicius Tobias’a Şok İtiraf: Kızının Babası Başkası Çıktı

Arda Güler'in Sürpriz Geçmişi: Behzat Ç. Setindeymiş!-3

"Eski Tadında Devam Edecek"

Beşikçioğlu, Behzat Ç.'nin yeni sezonunun eski atmosferini koruyacağını ve sevilen karakter Memduh Başkan’ın geri döneceğini belirtti: “Memduh Başkansız Behzat Ç. olmaz.” Bu açıklamalar, dizinin hayranları arasında heyecan yarattı.

Fethullah Gülen Öldü mü? Büyük Karmaşa! Fethullah Gülen Öldü mü? Büyük Karmaşa!

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi