Antalya’nın Kaş ilçesinde 17-20 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen Serbest Dalış 2024 CMAS 1. Dünya Kupası, 22 sporcunun katılımıyla büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışmalar sonucunda, dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, katıldığı tüm kategorilerde altın madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu: Oğlu Gözyaşlarına Boğuldu Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu: Oğlu Gözyaşlarına Boğuldu

Milli sporcu, sabit ağırlık kategorisinde 86 metre, çift palet kategorisinde 77 metre, paletsiz ip destekli kategorisinde 76 metre ve paletsiz sabit ağırlık kategorisinde ise 46 metre dalarak şampiyonada birincilik elde etti.

Motosiklet Sürücüsünü Havaya Savuran Kaza Kameralara Yansıdı Motosiklet Sürücüsünü Havaya Savuran Kaza Kameralara Yansıdı

Şahika Ercümen, Serbest Dalış Dünya Kupası'nda Altın Madalyalarla Döndü-1

Ödül töreninde duygularını paylaşan Ercümen, "Bu yıl katıldığım 3 uluslararası turnuva ve bir Türkiye şampiyonasında 10’dan fazla madalya kazandım. Ekim ayında Yunanistan’da düzenlenecek önemli bir uluslararası turnuva daha var. Bu şampiyonluğun motivasyonuyla çalışmalarımı artırıp, Yunanistan’daki dünya şampiyonasında ülkemiz için altın madalya kazanmayı hedefliyorum" dedi.

Kavşakta İki Otomobil Çarpıştı: Bir Sürücü Ehliyetsiz Çıktı Kavşakta İki Otomobil Çarpıştı: Bir Sürücü Ehliyetsiz Çıktı

Şahika Ercümen, 2 Ekim’de Yunanistan’da yapılacak CMAS Dünya Serbest Dalış Şampiyonası’nda Türkiye'yi temsil edecek. Ercümen’in bu başarısı, Türkiye'nin serbest dalış alanındaki uluslararası başarılarına bir yenisini eklemiş oldu.

Kaynak: IHA