Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yalnız yaşayan 82 yaşındaki Fatma Evyapan, ikametinde ölü olarak bulundu. Annesinin ölüm haberini alan oğlu Hasan Evyapan, gözyaşlarına hakim olamadı.

Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu Oğlu Gözyaşlarına Boğuldu-1

Olay, Muratpaşa Mahallesi 565 Sokak'taki bir apartmanın 8. katında meydana geldi. Komşuları, Fatma Evyapan’ı sabah namazına uyandırmak için aramaya başladı, ancak birkaç denemelerine rağmen kendisine ulaşamadılar. Evyapan'ın uyuyakaldığı düşünülerek, durumu kontrol etmek için sabah saatlerinde temizliğe gelen çalışan, kapıyı açamayınca Evyapan'ın kızına ulaştı. Kızının 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Motosiklet Sürücüsünü Havaya Savuran Kaza Kameralara Yansıdı Motosiklet Sürücüsünü Havaya Savuran Kaza Kameralara Yansıdı

Devriye Gezen Deniz Polisi, Cansız Bedeni Buldu Devriye Gezen Deniz Polisi, Cansız Bedeni Buldu

Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu Oğlu Gözyaşlarına Boğuldu-3

Kapıyı açması için çağrılan çilingir başarılı olamayınca, itfaiye ekipleri olay yerine geldi. İtfaiye aracının merdiveni ile ikamete giren polis, içeride kapıyı açarak sağlık görevlilerinin içeri girmesine olanak sağladı. Yapılan kontrollerde, Fatma Evyapan'ın mutfakta hareketsiz yattığı belirlendi. Sağlık ekipleri, Evyapan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık çalışmaları sonrası, cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kavşakta İki Otomobil Çarpıştı: Bir Sürücü Ehliyetsiz Çıktı Kavşakta İki Otomobil Çarpıştı: Bir Sürücü Ehliyetsiz Çıktı

Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu Oğlu Gözyaşlarına Boğuldu-2

Hasan Evyapan, annesinin cenaze aracına konulması sırasında derin bir üzüntü içinde gözyaşlarına boğuldu. Fatma Evyapan’ın ölüm haberi, ailesi ve komşuları arasında büyük bir üzüntüye yol açtı. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Yolun Karşısına Geçerken Motor Sürücüsüne Araç Çarptı: 1 Ölü Yolun Karşısına Geçerken Motor Sürücüsüne Araç Çarptı: 1 Ölü

Kaynak: IHA