Elektrikli Bisiklet ile Ticari Taksi Çarpıştı: 1 Yaralı Elektrikli Bisiklet ile Ticari Taksi Çarpıştı: 1 Yaralı

Antalya'nın Kepez ilçesinde, gece saatlerinde meydana gelen yangında iki iş yeri ile üç araç tamamen yanarak küle döndü. Yangın sırasında iş yeri sahipleri büyük bir üzüntü yaşarken, kurtarılan muhabbet kuşları tek teselli oldu.

Sanayi Sitesinde Yangın: İki İş Yeri ve Üç Araç Kül Oldu

Yangın, saat 03.30 sularında Şafak Mahallesi’ndeki Yeşil Sanayi Sitesi 5024 Sokak’ta bulunan bitişik alüminyum, oto tamirhanesi ve boya malzemeleri satan iş yerlerinde başladı. Alevlerin yükseldiğini gören çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın, bitişik iş yerleri ile parklanan araçlara da sıçradı.

Sanayi Sitesinde Yangın: İki İş Yeri ve Üç Araç Kül Oldu

Muhabbet Kuşları Kurtarıldı

Yangın haberini alan iş yeri sahipleri, iş yerlerinin yanışını görünce gözyaşlarına boğuldu. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sırasında, boya malzemeleri satan iş yerinde bulunan dört kafesteki muhabbet kuşları kurtarıldı.

A W296688 07

Kundaklama İddiası

Oto tamirhane sahibi Güngör Karslı, yangının çıkışını ve zararlarını anlatarak, “Bana 'Dükkanın yanıyor' diye bir çocuk aradı, şaka yapıyorsun dedim. Önce bir aracın yandığını, ardından ateşin dükkana sıçradığını söylediler. Bu arabanın yanması normal değil; motoru yoktu. Adaletin yerini bulmasını istiyoruz, bunu yapan kimse cezasını çekecek. Dükkanımda toplam 4 milyon lira zararım var,” dedi.

Tartıştığı belediye bandocusunu bıçaklayarak öldürdü Tartıştığı belediye bandocusunu bıçaklayarak öldürdü

Sanayi Sitesinde Yangın: İki İş Yeri ve Üç Araç Kül Oldu

Ekiplerin yaklaşık iki saatlik çalışmasıyla yangın kontrol altına alınırken, iki iş yeri ve üç araç tamamen yandı. Alevlerin sıçradığı diğer bir iş yerinde ise hasar oluştu. Olayla ilgili olarak polis, yangının çıkış nedeni hakkında soruşturma başlattı.

Zincirleme Kaza: Hastane Aracı ve 'Çekici' Tartışması Zincirleme Kaza: Hastane Aracı ve 'Çekici' Tartışması

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA