Antalya-Konya D-687 kara yolunda meydana gelen trafik kazasında şarampole yuvarlanıp ağır yaralanan sürücünün, mermiyle vurularak hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından yapılan detaylı incelemeler sonucu, Mehmet Yücedağ'ın başından, domuz avında kullanılan bir mermiyle vurulduğu tespit edildi.

Pazar Yerlerinde Hassas Terazi Dönemi Başladı Pazar Yerlerinde Hassas Terazi Dönemi Başladı

Otomobil Şarampole Yuvarlandı: Sürücü Hayatını Kaybetti

Kazanın Ardından Yapılan İnceleme Şok Etti

Kaza, Antalya'nın Çardak Mahallesi'nde gerçekleşti. Antalya istikametinden Konya yönüne seyreden Mehmet Yücedağ'ın kullandığı 07 LS 667 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu şarampole yuvarlandı. Olay yerinde ağır yaralanan Yücedağ, 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kavşakta İki Otomobil Çarpıştı: Bir Kişi Yaralandı Kavşakta İki Otomobil Çarpıştı: Bir Kişi Yaralandı

Serik Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsi sırasında, Yücedağ'ın başında bir kurşun izi olduğu ve bu kurşunun domuz avında kullanılan bir mermi olduğu belirlendi. Olayın ardından Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ekipleri, olay yerini avlanma bölgesi olarak değerlendirerek çok yönlü bir araştırma başlattı.

Otomobil Şarampole Yuvarlandı: Sürücü Hayatını Kaybetti

Yorgun Mermi İhtimali Araştırılıyor

Antalya'nın 800 Yıllık Mahallesi, Avrupalı Turistlerin Yeni Gözdesi Antalya'nın 800 Yıllık Mahallesi, Avrupalı Turistlerin Yeni Gözdesi

JASAT ekipleri, Mehmet Yücedağ'ın yorgun mermi ile vurulmuş olabileceği ihtimalini de değerlendiriyor. Soruşturma kapsamında, olayla ilgili herhangi bir failin veya faillerin tespit edilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Elektrikli Bisiklet ile Motosiklet Çarpıştı: 3 Yaralı Elektrikli Bisiklet ile Motosiklet Çarpıştı: 3 Yaralı

Bu trajik olayın ardından, bölgedeki avlanma faaliyetlerinin güvenliğinin yeniden gözden geçirilmesi gerektiği belirtiliyor.

Kaynak: IHA