İzne Çıkmaya Hazırlanıyordu

İstanbul’da motosiklet hırsızını yakalamaya çalışırken yaşanan arbedede şehit düşen Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ın, olaydan sonraki gün ailesini ziyaret etmek üzere 5 günlük izne çıkmaya hazırlandığı öğrenildi. Yılmaz, Sivas’ta bulunan anne ve babasının yanına gitmeyi planlıyordu.

66F17619Da74Fb6D947Af67C

Görev Başında Şehit Düştü

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği ekipleri, daha önce motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ve firar eden zanlıyı yakalamak için operasyon düzenledi. Ihlamurkuyu Mahallesi’nde yakalanan şüpheli ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı.

66F12999E82197969530Ad0E

Bu sırada şüphelinin açtığı ateş sonucu Polis Memuru Şeyda Yılmaz, başından ağır yaralandı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Seydajpg Kum Lm3W Vy Ui R Zcx L Y P Psyg

Cenaze Töreni ve Defin İşlemleri

Şehit Yılmaz’ın cenazesi, bugün ikindi namazını müteakiben memleketi Sivas’ta Ay Yıldız Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Polis Şehitliği’ne defnedilecek. Şehidin baba ocağı Türk bayraklarıyla donatıldı.

0X0 Sehit Polis Seyda Yilmaz Hakkinda Yurek Yakan Detay Meger Bu Sabah 1727082536972

Yeni Evliydi

Yaklaşık bir yıl önce göreve başlayan ve bir yıllık evli olduğu öğrenilen Şeyda Yılmaz’ın, ailesi ve sevenleri büyük bir üzüntü içinde. Şehidin kahramanlığı ve fedakarlığı, tüm Türkiye’yi derinden etkiledi.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Elif Karaarslan Kimdir? Orhan Erdemir Olayı Nedir? Elif Karaarslan Kimdir? Orhan Erdemir Olayı Nedir?

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar