"Aile Şikayetçi Olmadı, İkbal Evden Kaçmıştı"

Bakan Tunç, 19 yaşındaki Semih Çelik'in, önce sevgilisi Ayşenur Halil’i, ardından da İkbal Uzuner’i öldürmesinin ardından, "Aile daha önce defalarca şikayetçi oldu" iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Istanbuldaki Vahsette Yeni Gelisme Semih Celikin Arkasindaydi 3 Kisinin Kimligi Belli Oldu 17283882943157

Canlı yayında yaptığı açıklamada Tunç, İkbal’in daha önce evden kaçtığını ve intihar girişiminde bulunduğunu, olayla ilgili aileden herhangi bir şikayet olmadığını vurguladı. İkbal’in kaçışı sonrası ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğunu ve kızın aynı gün eve geri getirildiğini ifade etti.

Semih Celik

"Katil, Geçen Sene İntihara Kalkışmış"

Bakan Tunç, katil Semih Çelik’in daha önce de intihar girişiminde bulunduğunu ve kendini yaraladığını hatırlatarak, "Bu yaralama olayından dolayı Bakırköy’de tedavi görmüş, ancak burada da aileden şikayetçi olan olmamış" dedi. Ayrıca, olayın öncesinde herhangi bir suç bildirimi yapılmadığını dile getirdi.

Semih Celikin Annesi Ilk Kez Konustu Ikbal Ve Aysenur Olecegine Ben Olseydim

"Türkiye En Yüksek Cezaları Veren Ülkelerden"

Türkiye’nin suçlara karşı en ağır cezaları uygulayan ülkelerden biri olduğunu belirten Tunç, Avrupa ülkelerine kıyasla en yüksek ceza ve infaz oranlarına sahip olduklarını ifade etti. Türkiye’de cezaevlerindeki mahkum sayısının 360 bin olduğunu belirten Tunç, cezaların yetersiz olduğu eleştirilerine karşı "Eğer cezalar azsa, 360 bin kişi neden cezaevinde?" sorusunu yöneltti.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Kemal Kılıçdaroğlu’na Zorla Getirilme Kararı İptal Edildi Kemal Kılıçdaroğlu’na Zorla Getirilme Kararı İptal Edildi

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar