Trabzonspor’un Portekiz’in Braga takımından kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Serdar Saatçı, Trabzon’a geldi. Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla 18:30 sıralarında Trabzon’a iniş yapan Serdar Saatçı’yı, kulüp yetkilileri karşıladı. Aynı uçakta, Trabzonspor’un diğer yeni transferi Cihan Çanak da yer aldı.

Serdar Saatçı İmza İçin Trabzon’a Geldi!

Serdar Saatçı’dan İlk Açıklamalar

Trabzonspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Serdar Saatçı, "Beşiktaş ve Braga’nın ardından buraya geldim. Bu süreçte önemli tecrübeler kazandım. Taraftarımıza en iyi şekilde yansımak istiyorum. Eski Avni Aker ruhunu yeniden canlandırmak istiyoruz ve taraftarımızla birlikte bu ruhu yaşatacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Serdar Saatçı İmza İçin Trabzon’a Geldi!-1

Sakatlık Durumu ve Beşiktaş Maçı

Sakatlık durumu hakkında da bilgi veren Saatçı, “Şu anda fiziksel olarak çok iyi durumdayım ve hazır durumdayım. Beşiktaş maçında hocam forma verirse, elimden geleni yapacağım. Taraftarımızı mutlu etmek için sahada en iyisini yapacağız” dedi.

'Big Mable' Eğlencesi Feci Bir Kaza ve Ölüm ile Sonlandı 'Big Mable' Eğlencesi Feci Bir Kaza ve Ölüm ile Sonlandı

Serdar Saatçı İmza İçin Trabzon’a Geldi!

Oğuzhanspor’un Ziraat Türkiye Kupası maç tarihi belli oldu Oğuzhanspor’un Ziraat Türkiye Kupası maç tarihi belli oldu

Cihan Çanak’ın Görüşleri

Milli takım dönüşü Trabzon’a gelen Cihan Çanak ise Serdar Saatçı'nın transferinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Serdar’ın takıma büyük katkı sağlayacağına eminim. Milli takımda gol attım, bu beni çok mutlu etti. İnşallah Beşiktaş maçında da gol atar ve takım olarak galip geliriz” şeklinde konuştu.

Oğuzhanspor Penaltılarda Kazandı: Ziraat Türkiye Kupasında Bir Üst Tura Yükseldi Oğuzhanspor Penaltılarda Kazandı: Ziraat Türkiye Kupasında Bir Üst Tura Yükseldi

Kaynak: Haber Merkezi