Antalya'nın Serik ilçesinde, işe gitmek için servis aracını bekleyen bireylere yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıda, 3 şüpheliden 2'si tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yola fırlayan çocuğa motosiklet çarptı, mahalleli kasis istedi Yola fırlayan çocuğa motosiklet çarptı, mahalleli kasis istedi

Olay, 12 Ekim Cumartesi sabahı saat 06:45 civarında, Kökez Mahallesi'nde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, maskeli iki kişi motosikletle olay yerine gelerek, pompalı tüfekle servis aracını bekleyen 2'si kadın 3 kişiye ateş açtı. Saldırının ardından şüpheliler hızla olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kurşunların hedefi olan 41 yaşındaki Mutlu Özkan, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Servis Aracı Bekleyenlere Kurşun Yağmuru: 2 Kişi Tutuklandı

Olayın ardından Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan araştırmalar sonucunda, motosikletli saldırganlarla birlikte iki ayrı araçta bulunan şahısların da olaya karıştığı belirlendi. Ekipler, 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Olayda kullanıldığı düşünülen pompalı av tüfeği de ele geçirildi.

Vekil İzzet Akbulut, Burdur ve Bucak İçme Suyu Barajlarını Sordu Vekil İzzet Akbulut, Burdur ve Bucak İçme Suyu Barajlarını Sordu

Adliyeye çıkarılan şüphelilerden Yılmaz E. ve Mehmet K. tutuklanırken, A.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yayaya çarparak kaçan genç sürücü tutuklandı Yayaya çarparak kaçan genç sürücü tutuklandı

Kaynak: IHA