Muğla’nın Fethiye ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan 77 yaşındaki Durkadın Demirci’ye çarparak ölümüne neden olan 22 yaşındaki sürücü tutuklandı.

Vekil İzzet Akbulut, Burdur ve Bucak İçme Suyu Barajlarını Sordu Vekil İzzet Akbulut, Burdur ve Bucak İçme Suyu Barajlarını Sordu

Kaybolan 80 Yaşındaki Kadın Ölü Bulundu Kaybolan 80 Yaşındaki Kadın Ölü Bulundu

Olay, Fethiye’nin Esenköy Mahallesi, Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Durkadın Demirci, yola geçmeye çalışırken U.A. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Sürücü U.A., kazanın ardından olay yerinden kaçtı.

Hafriyat Kamyonu Devrildi: Yol 2 Saat Kapalı Kaldı Hafriyat Kamyonu Devrildi: Yol 2 Saat Kapalı Kaldı

Jandarma ekipleri, olayın ardından kaçan sürücüyü tespit etmek için çalışmalar başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, kazayı gerçekleştiren kişinin U.A. olduğu belirlendi. Jandarma tarafından yakalanan U.A., gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Mahkeme önüne çıkarılan sürücü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narin cinayetinde iddianame hazırlandı: 1 numaralı sanık kim? Narin cinayetinde iddianame hazırlandı: 1 numaralı sanık kim?

Olay, bölgedeki sürücülere dikkatli olmaları ve yayalara saygı göstermeleri konusunda bir kez daha hatırlatmada bulundu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: IHA