Seyithan İzsiz Kimdir?

Seyithan İzsiz, iş insanı ve siyasetçi kimliğiyle tanınmaktadır. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atılmış ve çeşitli uluslararası restoran zincirlerinde yönetici pozisyonlarında görev almıştır. Pizza Hut ve Domino's Pizza gibi markalarda restoran müdürlüğü ve bölge müdürlüğü yapmıştır.

Seyithan İzsiz, iş hayatında gösterdiği başarılarla tanınmaktadır. Delta Holding’in kurucusu olarak, Türkiye’nin önde gelen markalarından biri haline getirmiştir. 2007 yılında T.B.M.M. Dergisi tarafından “Yılın Kurumu” ödülünü almış, 2015 yılında Delta Deluxe projeleriyle “Yılın Projesi” ödülüne layık görülmüş, en son olarak 2021 yılında Delta Dubai Tower’s Waterpark Projesi ile “Yılın En İyi Karma Konut Projesi” ödülünü kazanmıştır.

TETT ne anlama geliyor? Karıştırılan bu ibareye dikkat! TETT ne anlama geliyor? Karıştırılan bu ibareye dikkat!

Siyasi kariyerine 2014 yılında Beylikdüzü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ile başlayan İzsiz, 2018 yılında milletvekili aday adayı olmuş, 2019’da ise Esenyurt Belediye Başkan aday adayı olmuştur. İyi Parti saflarında yer alarak 14 Mayıs 2023 seçimlerinde 28. Dönem İstanbul Milletvekili olarak seçilmiştir.

Seyithan İzsiz, Haziran 2024'te İyi Parti'den istifa etti. Hangi partiye geçeceği ise gündemdeki merak konusu. Siyasi geçmişi ve iş hayatındaki başarılarıyla dikkat çeken İzsiz, birçok sivil toplum kuruluşunda aktif rol almıştır. Van Federasyonu Başkanlığı, Beylikdüzü Gönüllüleri Vakfı kuruculuğu ve İstanbul Doğu-Güneydoğu Üst Çatı Platformu kurucu üyeliği gibi görevlerde bulunmuştur.

Seyithan İzsiz kaç yaşında, evli mi?

Seyithan İzsiz, 1976 doğumlu olup şu anda 48 yaşındadır. İzsiz, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber Merkezi