Olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Kınıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Hüseyin Yılmaz Caddesi'nde tadilat nedeniyle kapalı olan bir restoranda oturan Mehmet Demirkaya (25) ve arkadaşları ile yanlarına gelen başka bir grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu silahlar ve bıçaklar kullanıldı.

Restoranda Silahlı Ve Bıçaklı Kavga (6)

Kavgada Mehmet Demirkaya başından vurularak olay yerinde hayatını kaybetti. Mehmet Ali A. ise sol ayağından silahla, Devran S. ise göğsünden bıçak darbesiyle yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet Demirkaya'nın yaşamını yitirdiğini belirlerken, yaralı Mehmet Ali A. Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsünden yaralanan Devran S. ise olay yerinden kaçarken polis tarafından kısa sürede yakalandı ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Restoranda Silahlı Ve Bıçaklı Kavga (5)Restoranda Silahlı Ve Bıçaklı Kavga (7)

Hayatını kaybeden Mehmet Demirkaya'nın cenazesi otopsi için adli tıp morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Restoranda Silahlı Ve Bıçaklı Kavga (3)

Engelli kıza cinsel istismar olayında 7 kişi tutuklandı Engelli kıza cinsel istismar olayında 7 kişi tutuklandı

Restoranda Silahlı Ve Bıçaklı Kavga (4)

Editör: Evrim Tuna Şahin