Ünlü şarkıcı Simge Sağın, son günlerde sosyal medyada Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile adı anılmasıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Sağın, "Aşkın Olayım" şarkısının Icardi ile özdeşleşmesi sonrası çıkan söylentilere yanıt verdi.

66A723Ba7D74D1Bfb71B51B7

Simge Sağın ve Mauro Icardi Arasındaki Bağ Nedir?
Simge Sağın’ın "Aşkın Olayım" şarkısı, Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile özdeşleşmişti. Sosyal medyada Sağın ve Icardi arasında bir ilişki olduğu yönündeki yakıştırmalar, gündem oldu.

Mauro Icardi'ye Suudi Arabistan'dan 50 Milyon Euro Teklif! Mauro Icardi'ye Suudi Arabistan'dan 50 Milyon Euro Teklif!

wanda nara mauro icardi

Sağın’dan Icardi Açıklaması: "Bizi Müzik Bağladı"
Sağın, Icardi ile ilgili yapılan yakıştırmalara ilişkin açıklama yaptı: “Icardi ile bizi müzik bağladı, hala aynı şey geçerli. Onların mutlu olmalarını istiyorum.” Sağın, bu tür spekülasyonların ardında yatan gerçekleri gözler önüne sermektense, Icardi ve Wanda Nara'nın mutluluğunu öncelikli olarak düşündüğünü ifade etti.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım İtalya'da Evlendi Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım İtalya'da Evlendi

Kim aldattı? Icardi mi Wanda Nara mı? Wanda Nara Icardi’yi aldatırken yakalandı Kim aldattı? Icardi mi Wanda Nara mı? Wanda Nara Icardi’yi aldatırken yakalandı

Simge Sağın, Mauro Icardi Yakıştırmaları için Ne Söyledi?-1

Gelecekte Ne Olacağına Dair Neler Söyledi?
Simge Sağın, gelecekte ne olacağına dair yorum yaparken dikkatli davranmayı tercih etti: “İlerde neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Büyük konuştuğum tüm lokmaları yediğim için yorum yapmak istemiyorum.” Bu ifade, geçmişteki deneyimlerinden ders aldığını ve spekülasyonlara karşı temkinli yaklaştığını gösteriyor.

İcardi ile Wanda Nara ayrılıyor mu? İcardi ile Wanda Nara ayrılıyor mu?

Kaynak: Haber Merkezi