Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil takla atarak tel bariyerleri aşarak karşı şeride geçti. Olay, saat 15.00 sularında Gazi Bulvarı üzerinde gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, Havalimanı yönünde seyir halindeki 07 F 2953 plakalı Opel marka otomobil, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil takla atarak tel bariyerleri aştı ve karşı yönden gelen Tennur Suluk’un kullandığı 35 ACJ 513 plakalı Nissan Qashqai aracın ön kısmına düştü. Ardından, hurdaya dönen otomobile Ali Yüksel’in kullandığı 01 AUV 161 plakalı tur minibüsü çarptı.

Hava almak için çıktığı balkondan düşen yaşlı adam öldü Hava almak için çıktığı balkondan düşen yaşlı adam öldü

Kaza sırasında otomobilin içindeki iki kişi, olay yerinde bulunan diğer sürücüler tarafından araçtan çıkarıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla birlikte, çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi olay yerine yönlendirildi. Yaralı iki kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Takla atan araç, karşı yönden gelen 2 araca çarptı-1

“Havada Beyaz Bir Şeyin Uçtuğunu Gördüm”

Kaza anında araç kullanan Tennur Suluk, “Seyir halindeyken önümüze bir şeyin düştüğünü gördüm. İlk başta ne olduğunu anlayamadım, havada sadece beyaz bir şeyin uçtuğunu fark ettim. Sonrasında güm diye vurdu. O anda anladım ki üzerimize bir araç düştü. Sağ tarafa kırarak refüje çıktık. Ama sanırım karşı tarafta yaralılar var, ambulans aldı gitti. Çok şükür, ben de bir şey yok” şeklinde konuştu.

Cadde Ortasında Silahlı Kavga: 4 Gözaltı Cadde Ortasında Silahlı Kavga: 4 Gözaltı

Tur minibüsü şoförü Ali Yüksel ise, “Ben tur minibüsü şoförüyüm. Beyaz araba betonla çarpışınca takla atarak önümüze düştü. Önümdeki araç kenara kaçınca ben de ona çarptım. Takla atan araçta iki yaralı vardı, ambulans alıp götürdü” dedi.

Tuvalet için yol kenarında duran adam uçuruma yuvarlandı Tuvalet için yol kenarında duran adam uçuruma yuvarlandı

Sinir Krizi Geçiren Kişi, ATM'lere Saldırdı Sinir Krizi Geçiren Kişi, ATM'lere Saldırdı

Kaza sonrası uzun araç kuyrukları oluştu, ancak trafik, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazayı duyan Ali Yüksel’in eşi, olay yerine gelerek eşini ayakta ve sağlıklı görünce rahat bir nefes aldı. Kadın ve oğlu, koşarak Ali Yüksel’e sarıldılar.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal