Antalya'nın Serik ilçesinde babasına ait otomobil ile gezmeye çıkan 17 yaşındaki genç sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedip takla attığı araçtan burnu bile kanamadan kurtuldu. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, çevredeki vatandaşlar yardım için harekete geçti.

Takla Atan Araçtan Genç Sürücü Burnu Kanamadan Kurtuldu-1

Kaza, Orta Mahalle Kız Deresi yolunda saat 15:15 sıralarında meydana geldi. 07 BBM 147 plakalı otomobil, Y.T.'nin direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu boş araziye yuvarlanıp takla attı. İhbar üzerine 112 sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazadan yara almadan çıkan sürücü Y.T., ehliyetsiz ve 17 yaşında olduğu öğrenildi. Y.T., ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.

Antalya'da Eş Zamanlı Operasyon: 130 Kişi Yakalandı Antalya'da Eş Zamanlı Operasyon: 130 Kişi Yakalandı

Polis, 17 ruhsatsız silah, bir el bombası ele geçirdi Polis, 17 ruhsatsız silah, bir el bombası ele geçirdi

Takla Atan Araçtan Genç Sürücü Burnu Kanamadan Kurtuldu

Kaza anının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildiği görüntülerde, aracın savrulup takla attığı ve çevredeki vatandaşların yardım için seferber olduğu anlar net bir şekilde görüldü.

Elektrikli Otomobil Talebinde Düşüş: Avrupa’da Milyar Dolarlık Para Cezası Tehlikesi Elektrikli Otomobil Talebinde Düşüş: Avrupa’da Milyar Dolarlık Para Cezası Tehlikesi

Kaynak: Haber Merkezi