Şeyda Yılmaz'ı Şehit Eden Katilin Kaçışı Şeyda Yılmaz'ı Şehit Eden Katilin Kaçışı

Olay, Kapaklı ilçesindeki bir evde yaşandı. Z.S. isimli kadın, eşinin intihar ettiğini iddia ederek polise ihbarda bulundu. Eve gelen ekipler, Şerafettin Sezer'i yatak odasında boğazında elektrik kablosuyla sarılı halde ölü buldu. İlk incelemelerde intihar olduğu düşünülse de, yapılan detaylı soruşturma sonucu korkunç bir gerçeğe ulaşıldı.

1736749

Polis, Z.S.'nin ifadelerindeki çelişkileri fark etti ve cep telefonunu incelemeye aldı. İncelemelerde, Z.S.'nin olay günü tekstil fabrikasında çalışan U.G. isimli bir kişiyle sık sık görüştüğü ortaya çıktı. Bunun üzerine her iki şüpheli gözaltına alındı.

Sevgilisiyle Birlikte Uyuyan Kocas 1Whf

Yapılan sorgulamalarda, Z.S. ve U.G.'nin birlikte hareket ederek Şerafettin Sezer'i planlı olarak öldürdükleri anlaşıldı. Çift, Sezer'i uyurken şarj kablosuyla boğduktan sonra, cinayeti gizlemek için boğazına elektrik kablosu dolamış ve intihar süsü vermişti.

Kocasi Uyudugu Sirada Sevgilisini Eve Cagirdi Yatakta Sarj Kablosuyla Bogdular

Olayın ardından Z.S., büyük kızı H.S.'yi arayarak babasının öldüğünü söyledi. H.S., eve geldiğinde babasının cansız bedeniyle karşılaştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Z.S. ve U.G., adliyeye sevk edildi. Çiftin tutuklanması talep edildi.
Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay