Eskişehir'de, Burak G. ve Zafer Gebrecioğlu arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Burak G., arkadaşı Mustafa Seçkin Ş. (31) ile birlikte Gebrecioğlu ile yüz yüze görüşmek üzere Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'ndeki Aydınlıkevler Sokağı'na gitti.

Kavga ve Cinayet

Görüşme sırasında taraflar arasındaki gerginlik artarak kavgaya dönüştü. Bu sırada Burak G., yanında getirdiği pompalı tüfeği kullanarak Gebrecioğlu'na ateş etti. Olayın ardından Burak G. motosikletle kaçarken, Mustafa Seçkin Ş. olay yerinde kaldı.

Olayyerijpg S Xf9 U A3 Xak W N00U Y34 Qr Fg

Acı Son ve Gözaltı

Olayın ardından 112 Acil Sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Yaralı Gebrecioğlu, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı, ancak doktorların 3 günlük müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Sır ölüm: 18 günlük evli kadın evinde ölü bulundu Sır ölüm: 18 günlük evli kadın evinde ölü bulundu

Polis, Burak G. ve Mustafa Seçkin Ş.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Burak G., nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılarak tutuklandı. Mustafa Seçkin Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör: Evrim Tuna Şahin