Antalya'nın Kepez ilçesinde, sebze almak için Toptancı Haline giden 73 yaşındaki Mehmet Çolakoğlu, burada fenalaşarak hayatını kaybetti. Olay anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, saat 12:00 sularında Güneş Mahallesi'ndeki Toptancı Halinde meydana geldi. Çolakoğlu, komisyoncu önündeki kasalardan sebzeleri poşetine doldururken aniden fenalaştı ve yere yığıldı. Çevrede bulunan vatandaşlar hemen yardım etmek için koştu. Komisyon çalışanları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek sağlık ekiplerini olay yerine çağırdı, ancak yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi.

Toptancı Halinde Fenalaşan Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti-1

Son Anlar Güvenlik Kamerasında

Çolakoğlu'nun fenalaştığı anlar, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, yaşlı adamın sebzeleri poşetine doldurduktan sonra bir kişinin ona yardım ettiği ve hemen ardından yere düştüğü görülüyor. Çolakoğlu’nun, yakın zamanda kalp rahatsızlığı nedeniyle anjiyo olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen eşi ve kızı, acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Tek yumrukla komalık olan çiçekçi hayatını kaybetti Tek yumrukla komalık olan çiçekçi hayatını kaybetti

Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerinde çalışmalara başladı. Mehmet Çolakoğlu’nun cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Seydikemer’de Traktör Devrildi: 1 Kişi Hayatını Kaybetti Seydikemer’de Traktör Devrildi: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Polis ekiplerinin trafikteki bikinili genç kadınla imtihanı Polis ekiplerinin trafikteki bikinili genç kadınla imtihanı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA