Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in kalan haftalarının "2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu" olarak oynanacağını resmen duyurdu. Bu karar, Türk futboluna önemli katkılarda bulunan futbol adamları ve eski millî futbolcuların anısını yaşatmak amacıyla alındı.

Trendyol Süper Lig'de Sezonun Adı Değişti: TFF açıkladı!

TFF'den Gelen Açıklama

TFF, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Trendyol Süper Lig'in Türk futboluna değerli katkılarda bulunan merhum Şamil Ekinci anısına oynanması kararı almıştır. Bu doğrultuda, ligin kalan haftaları '2024-2025 Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu' olarak oynanacaktır."

Fenerbahçe'nin Şikayet Ettiği Hakem Cihan Aydın'ın FIFA Kokartı İptal Edildi Fenerbahçe'nin Şikayet Ettiği Hakem Cihan Aydın'ın FIFA Kokartı İptal Edildi

Chrome Kullanıcıları Dikkat: Bilgileriniz Tehlikede! Chrome Kullanıcıları Dikkat: Bilgileriniz Tehlikede!

Trendyol Süper Lig'de Sezonun Adı Değişti: TFF açıkladı!

Şamil Ekinci'nin Türk Futboluna Katkıları

Şamil Ekinci, Trabzonspor’un başkanlık döneminde kulübe büyük başarılar kazandırmış, 5 sezon süren başkanlığı boyunca 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 Başbakanlık Kupası sevinci yaşamıştır.

TFF, Ekinci'ye bir kez daha rahmet dileyerek, ailesine, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı temennisinde bulundu.

Bu değişiklikle birlikte, Trendyol Süper Lig, Şamil Ekinci'nin anısını yaşatmaya devam edecek.

Fenerbahçe - Union SG Maçı Hangi Kanalda ve Saat Kaçta? Fenerbahçe - Union SG Maçı Hangi Kanalda ve Saat Kaçta?

Kaynak: Haber Merkezi